Spreekt deze manier van rijden jou aan? Samen met je paard werken aan ontspanning en het samen in balans komen? 

Nu een speciale kennismakingactie tot het einde van het jaar. 
€ 150,- voor leden
€ 200,- voor niet leden 

Informeer dan naar de mogelijkheden!
Mail naar: noorderkoggenruiters1@gmail.com

 
 
 
 

Marcel van Leeuwen, Lichte Tour ruiter en al 25 jaar actief als instructeur. Zal de eerste lesgever zijn in een nieuw initiatief van de Noorderkoggenruiters waarbij zowel leden als niet leden zich op kunnen geven voor een lesreeks (6 lessen) verspreid over drie maanden.


De lessen van Marcel zullen gegeven worden op de woensdagavond vanaf 19:00 en duren 1 uur in groepen van vier. Deze groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld op niveau.
Baklid NKR: €60,-
Startkaartlid NKR: €75,-
Niet-lid: €90,-
Opgave onder vermelding van naam ruiter, paard, niveau & telefoonnummer naar nieuwsbrief.nkr@gmail.com


LET OP: Je geeft je op voor de gehele reeks (zes lessen)!


Marcel van Leeuwen is gediplomeerd ORUN instructuer en begeleidt zijn leerlingen met veel passie en gedrevenheid. Marcel: “Doel in mijn lessen en in mijn rijden is dat de paarden zichzelf blijven, hoe moeilijker het wordt, hoe beter wij ze moeten voorbereiden zodat het eigenlijk helemaal niet meer zo moeilijk is!”


Marcel komt op de volgende data naar de Noorderkoggenruiters:
- 8 september
- 22 september
- 6 oktober
- 20 oktober
- 3 november
- 17 november  

Op zondag 4 en 11 juli organiseert de Noorderkoggenruiters een oefen vaardigheid voor menners.
De vaardigheid zal indoor zijn in een 20x60 baan. 
Het parcours is inclusief barrage. Ook als je ballen rijdt, mag je hier de barrage rijden.

Op wedstrijd kun je maar 1 of 2x het parcours rijden, op deze oefendagen kun je zo vaak het parcours rijden als je wilt.  
Een mooie gelegenheid om eens andere lijnen en snelheden te trainen. 
Op beide dagen staat er een ander parcours. 

Kosten voor leden: € 4,00 per parcours
Niet leden: € 7,50 per parcours 

Voor informatie en opgave mail naar: mariannewijdenes@hotmail.com

 

Cindy Feld zal verschillende keren bij de Noorderkoggenruiters langskomen om dressuurles te geven in de middag/avond. We starten, afhankelijk van het aantal deelnemers rond 17:30 en eindigen rond 22:00.


Cindy komt de volgende woensdagen naar Benningbroek:
- 2 juni
- 9 juni
- 23 juni
- 30 juni
De lessen zullen 3 kwartier duren in groepen van twee, deze groepen zullen zoveel mogelijk op niveau ingedeeld worden.
Baklid (NKR): €18,75
Startkaart lid (NKR): €21,25
Niet-lid: €23,75


Opgave onder vermelding van naam ruiter, paard, niveau, welke data je mee wilt doen & telefoonnummer naar nieuwsbrief.nkr@gmail.com


In het dagelijkse leven werkt Cindy vollop in de paarden. Ze geeft veel privé- en groepslessen, maar traint ook paarden voor klanten om ze vervolgens uit te brengen op wedstrijd/IBOP of voor de verkoop. Hiernaast was Cindy in het verleden ook actief als KNHS jurylid waardoor ze dus goed weet waar ze op moet letten bij een (wedstrijd)ruiter. Met haar zelf opgeleide paard Thronfolger was ze actief in de Grand Prix dressuur en momenteel mag ze ook met haar paard Ruiter Hero DCF in deze klasse starten.


Cindy vind het leuk om verschillende combinaties te helpen waarbij niveau, leeftijd en type paard/pony geen rol spelen. Ze heeft een simpele manier van lesgeven waarbij ze geen systeem hanteert maar zich aanpast aan de combinatie. Hierbij staat een ding altijd voorop namelijk PLEZIER ! 

Na het succes van de vorige keer zal zaterdag 19 juni Vai Bruntink van stal Laarakkers weer naar de Noorderkoggenruiters in Benningbroek komen voor een dressuurclinic!

Wil je meerijden met deze dressuurclinic? Wees er dan snel bij! Er is de keuze om 3 kwartier in een groepje van twee te rijden of een halfuur privé.

𝐆𝐫𝐨𝐞𝐩𝐬𝐥𝐞𝐬 (45 min.)

NKR baklid: €50,- 

NKR startkaartlid: €55,-

Niet leden: €60,-

𝐏𝐫𝐢𝐯é𝐥𝐞𝐬 (30 min.)

NKR baklid: €65,-

NKR startkaartlid: €70,-

Niet leden: €75,-

Opgeven?  Dit doe je door een mail te sturen met de naam van de ruiter/amazone, naam paard/pony, niveau en telefoonnummer naar: nieuwsbrief.nkr@gmail.com

Meer info  https://fb.me/e/3znz3tr2E 

In de nacht van zaterdag op zondag is Aad Huisman overleden. 

Ons erelid.

Aad de drijvende kracht achter de Noorderkoggenruiters, altijd was Aad er, bij het springen, mennen, dressuur, western, altijd liep Aad rond in de manege. En niet alleen op de wedstrijddagen ook de voorbereidingen nam Aad voor zijn rekening, een spiegelstrakke bodem, hekjes op 40 meter en niet op 39.90.

Ik denk dat iedereen die iets heeft gedaan in de paardensport hem wel kent. Die man, die ringmeester daarachter in de hoek, die als het pauze was de bak ging slepen. En ze moesten niet zeuren, je kan toch sturen!

We zullen je missen Aad, je medewerking, je toeziend oog op de manege, het borreltje na de wedstrijd. 

Altijd bereid, altijd stond je voor ons klaar voor van alles en nog wat. 

Een man van de tuigers, eind april de tuigpaardendag dat was zijn dag, veel bekenden, van alleman kreeg hij een borreltje, het werd hem gegund.

Nogmaals. We gaan je missen Aad.

29 augustus 1947 - 4 april 2021 

OEFENSPRINGEN 23 DECEMBER 
Woensdag 23 december zal er bij de Noorderkoggenruiters weer de mogelijkheid zijn tot het springen van een volledig parcours voor pony’s en paarden. Het springen vindt plaats over een officieel parcours onder leiding van Jessica Bruin.


Er zal worden begonnen om 19:00 op een hoogte van 50 cm. Deze hoogte zal gedurende de springsessie steeds met 10 cm worden verhoogd. Het is mogelijk om een parcours op twee verschillende hoogtes te rijden. Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar: oefenspringen.benningbroek@gmail.com
o.v.v. naam ruiter/amazone, naam paard/pony, de hoogte die gesprongen wordt en of je lid bent van de NKR of van buitenaf komt.


Inschrijfgeld voor 2 parcoursen:
Leden springles NKR: gratis
Bakleden NKR: €5,00
Startkaartleden NKR: €7,50
Niet-leden: €10,00
 LET OP: het inschrijfgeld dient voor maandag (21 december) te worden overgemaakt naar rekeningnummer: NL36RABO0362056854 t.n.v Noorderkoggenruiters o.v.v. oefenspringen - naam


Meer info en startlijst: https://www.startlijsten.nl/lijsten/180773-oefenspringen


 COVID-19 REGELS 
- Binnen geldt een mondkapjes plicht, deze mag af tijdens het rijden.
- Bij aankomst bij het oefenspringen meldt de deelnemer zich door middel van de lijst af te vinken die op de bakrand in de manege ligt en laat zijn of haar mailadres en telefoonnummer achter. Deze gegevens worden maximaal 2 weken bewaard voor een mogelijk bron- en contact onderzoek.
- Kom met niet meer dan één begeleider/groom/chauffeur naar het oefenspringen.
- Deze begeleider mag indien de deelnemer aan het losrijden is/tijdens het parcours/tijdens het uitstappen in de accommodatie aanwezig zijn. Hierbij moet er een mondkapje gedragen worden en wordt er 1,5 meter afstand gehouden.
- Publiek is NIET toegestaan, dit betekent ook dat indien u te vroeg op de accommodatie aanwezig bent, of moet wachten tot starten na het parcours verkennen u niet in de accommodatie aanwezig mag zijn om te kijken naar de andere deelnemers. U moet in of bij uw auto wachten.
- Na afloop van uw parcours verlaat u de accommodatie direct.
- De kantine is gesloten, de toiletten zijn wel geopend.


Als we ons allemaal aan deze regels houden kunnen we onder de huidige regels doorgaan met het voortzetten van alle geplande activiteiten. 

 

Jennifer Sekreve komt zaterdag 19 december weer naar de Noorderkoggenruiters!


De lessen zullen 1 uur duren in groepjes van twee.
Prijs baklid: €50,- per les
Prijs startpas lid: €55,- per les
Prijs niet-lid: €60,- per les
De prijzen zijn inclusief bakhuur, organisatiekosten etc.


Tijdens de clinic is onze kantine gesloten en toeschouwers zijn niet toegestaan (max. 1 begeleider per combinatie).


Opgeven kan door een mail te sturen met de naam van de ruiter/amazone, naam paard/pony en niveau naar: nieuwsbrief.nkr@gmail.com


Tijdens de clinics wordt er met name op het verbeteren van de basis, het gymnastiseren en paarden beter aan de hulpen te zetten. Hierdoor zijn de clinics voor alle niveaus te volgen.


Jennifer is een succesvol amazone en heeft veel hoogtepunten weten te behalen met jonge paarden en rijdt iedere dag zo'n 8 tot 10 paarden, waaronder goedgekeurde hengsten. Ze is voornamelijk bekend door de jonge paarden competities en het WK jonge paarden. In november 2019 maakte Jennifer haar Grand-Prix debuut waarbij ze met 68% meteen de winst pakte.

 

Helaas zijn alle wedstrijden nog steeds afgelast, maar gelukkig kunnen we wel trainen! 

Zaterdag 12 december staat er een volledig indoor marathon parcours bij de Noorderkoggenruiters.
Je kunt het parcours 2 keer rijden tegen een prijs van € 20,-.
Ben je lessend lid van de Noorderkoggenruiters, 
dan is het zelfs gratis!
 
Uiteraard zal het er geheel volgens de huidige maatregelen van de KNHS gereden worden. 
Toeschouwers zijn helaas niet welkom en na het rijden dient u meteen weer naar huis te gaan. 
Elke deelnemer mag 1 groom meenemen. 

Geef je op door een mail te sturen naar: mariannewijdenes@hotmail.com.

Kom gezellig trainen en maak gebruik van deze unieke kans om een volledig indoor parcours te rijden! 


Piet Bakker komt zondag 20 december bij de Noorderkoggenruiters in Benningbroek langs voor het geven van een clinic dressuur aan de Lange teugel.


Het werk aan de lange teugel is het meest verfijnde onderdeel van de Klassieke rijkunst. In dit onderdeel proberen paard en ruiter hun kunst samen te vervolmaken. Het paard en/of de pony leert om zelfstandig in de grootst mogelijke vrijheid te werken. Zo kan hij uiteindelijk alle gangen en houdingen met grote precisie uitvoeren zonder daarbij het ruitergewicht te hoeven dragen. Tijdens deze clinic loop je naast of achter je paard.


Deze lesdag is bedoeld voor iedereen die eens op een andere uitdagende manier met zijn paard aan de slag wil gaan. Zowel mensen en/of paarden met ervaring in het lange teugelwerk zijn van harte welkom alsook degene die het nog nooit heeft gedaan, maar kennis wil maken met deze tak van sport.


 Meedoen? De lessen zullen 3 kwartier duren in groepen van drie.
- Baklid (NKR): €25
- Startkaart lid (NKR): €27,50
- Niet-lid: €30
Opgeven doe je onder vermelding van naam ruiter, paard, eventuele ervaring & telefoonnummer naar nieuwsbrief.nkr@gmail.com


Dressuur aan de lange teugel is tevens zeer geschikt om paarden met lichamelijke klachten en jonge paarden te leren dingen samen te doen met een mens. Ze doen dat met ontzettend veel plezier. Door deze manier van werken ontwikkelen jonge paarden zich spelenderwijs.


Piet geeft zeer duidelijk les en je krijgt een hoop handvaten mee naar huis om er verder mee aan de slag te gaan.


 

Schrikt je paard wel eens? En vind je zelf ook veel dingen spannend? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze training misschien iets voor jou!


Zaterdag 28 november zal Ingrid Tijms langskomen voor het geven van een obstakeltraining. Ingrid werkt sinds 2000 bij de Bereden Politie waar ze de functie als instructeur bekleedt. Dit betekent dat ze de training en opleiding van de politiepaarden en de ruiters voor haar rekening heeft.


Daarnaast is Ingrid ook dressuur-, spring- en eventinginstructeur, ZZ-licht jury en zelf actief in de wedstrijdsport (Grand Prix dressuur, M springen een CCI* eventing).


De trainingen zijn in groepjes, waarbij rekening wordt gehouden met de COVID maatregelen vanuit de overheid.


Prijs voor bakleden van de Noorderkoggenruiters: €25,-
Voor startpasleden van de Nkr €27,50
Voor niet-leden € 30,-


Opgave kan door een e-mail te sturen naar: nieuwsbrief.nkr@gmail.com
Vermeld hierbij de naam van de ruiter/amazone, naam paard/pony, eventuele problemen/wensen/vragen en telefoonnummer.


Er zullen verschillende spannende objecten meegenomen worden die je dagelijks in de manege, op concours of langs de weg tegenkomt. Hierdoor keer je beter hoe je paard reageert, hoe deze obstakels overwinnen kunnen worden en hoe je het beste met de reactie van je paard om kan gaan Speciale einde jaars actie!

Het is nu mogelijk om t/m 3 januari bak-lid te worden van de Noorderkoggenruiters voor maar € 35,00.
U kunt dan onbeperkt gebruik maken van de accommodatie.

Wilt u gebruik maken van deze actie?
Vul dan het ingevulde inschrijfformulier (klik hier) op naar noorderkoggenruiters1@gmail.com

Zaterdag 21 november zal Vai Bruntink van stal Laarakkers naar de Noorderkoggenruiters in Benningbroek komen voor een dressuurclinic!


Vai runt samen met Sjak Laarakkers stal Laarakkers in Vledderveen. Ze doet al jaren met veel verschillende paarden goed mee in de topsport. Haar toppaarden zijn o.a. de goedgekeurde hengsten Ebony en Cum Laude. Ze heeft de afgelopen jaren vele successen behaald op jonge paarden wedstrijden zoals de Subli Cup en Pavo Cup maar doet daarnaast ook goed mee in de Subtop tot en met de Grand Prix.


Wil je meerijden met deze dressuurclinic? Er is de keuze om 3 kwartier in een groepje van twee te rijden of een halfuur privé.


𝐆𝐫𝐨𝐞𝐩𝐬𝐥𝐞𝐬 (45 min.)
NKR baklid: €50,-
NKR startkaartlid: €55,-
Niet leden: €60,-


𝐏𝐫𝐢𝐯e𝐥𝐞𝐬 (30 min.)
NKR baklid: €65,-
NKR startkaartlid: €70,-
Niet leden: €75,-


Opgeven?  Dit doe je door een mail te sturen met de naam van de ruiter/amazone, naam paard/pony, niveau en telefoonnummer naar: nieuwsbrief.nkr@gmail.com


Tijdens clinics bij de Noorderkoggenruiters is de kantine gesloten en zijn toeschouwers niet toegestaan (max. 1 begeleider per combinatie).

Ingrid zal de volgende woensdagen bij de Noorderkoggenruiters in Benningbroek langskomen om dressuurles te geven:
- 25 november
- 2 december
- 16 december
- 30 december

De lessen zullen 3 kwartier duren in groepen van twee, deze groepen zullen zoveel mogelijk op niveau ingedeeld worden. We zullen aan de eind van de middag beginnen met de lessen (tijd is afhankelijk van de wensen van de deelnemers).
Baklid (NKR): €15
Startkaart lid (NKR): €17,50
Niet-lid: €20

Opgave onder vermelding van naam ruiter, paard, niveau, welke data je mee wilt doen & telefoonnummer naar nieuwsbrief.nkr@gmail.com

Jennifer Sekreve komt zondag 29 november weer naar de Noorderkoggenruiters!


De lessen zullen 1 uur duren in groepjes van twee.
Prijs leden: €50,- per les
Prijs bakleden: €55,- per les
Prijs niet-leden: €60,- per les
De prijzen zijn inclusief bakhuur, organisatiekosten etc.


Tijdens de clinic is onze kantine gesloten en toeschouwers zijn niet toegestaan (max. 1 begeleider per combinatie).


Opgeven kan door een mail te sturen met de naam van de ruiter/amazone, naam paard/pony en niveau naar: nieuwsbrief.nkr@gmail.com


Tijdens de clinics wordt er met name op het verbeteren van de basis, het gymnastiseren en paarden beter aan de hulpen te zetten. Hierdoor zijn de clinics voor alle niveaus te volgen.


Jennifer is een succesvol amazone en heeft veel hoogtepunten weten te behalen met jonge paarden en rijdt iedere dag zo'n 8 tot 10 paarden, waaronder goedgekeurde hengsten. Ze is voornamelijk bekend door de jonge paarden competities en het WK jonge paarden. In november 2019 maakte Jennifer haar Grand-Prix debuut waarbij ze met 68% meteen de winst pakte.

Op zoek naar een vereniging om startpas-lid te worden zonder gebruik van de accommodatie? 

Bij de Noorderkoggenruiters kent het startpas lidmaatschap een aantal interessante voordelen. 

* Voor maar 39 euro per jaar bent u al startpas-lid.

* U krijgt korting bij de clinics die door ons georganiseerd worden. 

* U bent niet verplicht tot het draaien van kantinediensten.

* U krijgt 2 euro korting per proef op het startgeld bij dressuur wedstrijden.

NIEUW!
Leuke & leerzame allround lessen voor de jeugd.

Rosanne heeft haar diploma ORUN 4, waarmee ze officieel instructeur is voor de wedstrijdsport.
Thuis in Opperdoes beheert zij haar eigen stal, traint ze haar eigen paarden, geeft met regelmaat les en is daarnaast op wedstrijden te vinden.
Ook bij de pony’s heeft Rosanne niet onverdienstelijk gereden. Zowel met dressuur als met springen heeft zij het NK weten te bereiken en een aantal regiokampioenschappen op haar naam mogen schrijven.

Rosanne is erg enthousiast tijdens het lesgeven, weet het goed uit te leggen en je te motiveren.

Er wordt gereden in groepjes van 4 en de lessen duren 45 minuten.

De eerste les voor de jeugd, beginners, tot 12 jaar zal zijn op woensdagmiddag om 14.45 uur. Een andere les kan in overleg en bij voldoende deelnemers, op een ander tijdstip (ook andere dag), gepland worden!

Heeft u zoon of dochter interesse? Informeer naar de mogelijkheden door een email te sturen naar: Noorderkoggenruiters1@gmail.com

Pony Teddy is de grote kampioen van de NoorderkoggenCUP 2020. 
Met Ellen Wijdenes is hij Kampioen in de klasse M/Z/ZZ & 
met Marianne Wijdenes is hij Kampioen in de klasse B/L. 

Sinds 3 jaar organiseert de Noorderkoggenruiters een 
dressuur men competitie tijdens het indoor seizoen.
Deze competitie bestaat uit 5 wedstrijden waarvan de beste 3 resultaten tellen.

Dit jaar zou de finale dag in maart verreden worden, maar helaas ging deze niet door vanwege de corona
Een nieuwe datum in oktober was gepland, maar ook deze is geannuleerd vanwege corona.

Daarom is besloten om de prijzen uit te reiken voor elke menner die 3 wedstrijden gereden heeft. 

Vele sponsoren hebben deze competitie gesponsord. 
Waarvoor onze dank!

Elke zaterdagochtend en woensdagmiddag zijn er een gezellige en leerzame ponylessen bij de Noorderkoggenruiters.  

Iedereen met een eigen- of een verzorgpony is welkom. 

De kosten voor de ponyles zijn maar 15 euro per maand voor de zaterdag en 25 euro per maand voor de woensdag.  

Heb je interesse in de ponyles? Stuur een mail naar 
Noorderkoggenruiters1@gmail.com.

Nu we in ieder geval voor de komende 3 weken (ingaande 1 oktober) te maken hebben met aangescherpte landelijke maatregelen i.v.m. het coronavirus, moeten we ook bij de Noorderkoggenruiters een aantal maatregelen treffen.

Gelukkig kunnen we met deze maatregelen wel blijven paardrijden: vrij rijden, lessen en ook de wedstrijden mogen doorgaan met een aantal beperkingen.

Rabo ClubSupport actie

Zaterdag 17 oktober organiseert de Noorderkoggenruiters een 
mini-marathon voor menners. 
Deze wedstrijd maakt deel uit van de NH-cup. 

Voor meer opgave en informatie: nkrindoormarathon@gmail.com

Rabo ClubSupport actie

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Rabo Clubsupport actie.

Door de covid-maatregelen missen wij een deel van onze inkomsten en kunnen wij uw stem dus goed gebruiken!

Stemmen kunt u doen via de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Wist u dat u 2x kunt stemmen op de Noorderkoggenruiters? Namelijk op de vereniging en de stichting.

Voor de verenging stemt u op: Landelijke rijvereniging De Koggenruiters
Voor de stichting stemt u op: Stichting Hippique

OEFENSPRINGEN 22 OKTOBER 
Donderdag 21 oktober zal er bij de Noorderkoggenruiters weer de mogelijkheid zijn tot het springen van een volledig parcours voor pony’s en paarden. Het springen vindt plaats over een officieel parcours onder leiding van Jessica Bruin.


Er zal worden begonnen om 19:00 op een hoogte van 50 cm. Deze hoogte zal gedurende de springsessie steeds met 10 cm worden verhoogd. Het is mogelijk om een parcours op twee verschillende hoogtes te rijden. Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar: oefenspringen.benningbroek@gmail.com
o.v.v. naam ruiter/amazone, naam paard/pony, de hoogte die gesprongen wordt en of je lid bent van de NKR of van buitenaf komt.


Inschrijfgeld voor 2 parcoursen:
Leden springles NKR: gratis
Bakleden NKR: €5,00
Startkaartleden NKR: €7,50
Niet-leden: €10,00
 LET OP: het inschrijfgeld dient voor maandag (19 oktober) te worden overgemaakt naar rekeningnummer: NL36RABO0362056854 t.n.v Noorderkoggenruiters o.v.v. oefenspringen - naam


Meer info en startlijst: https://www.startlijsten.nl/lijsten/180544-oefenspringen


 COVID-19 REGELS 
- Bij aankomst bij het oefenspringen meldt de deelnemer zich door middel van de lijst af te vinken die op de bakrand in de manege ligt en laat zijn of haar mailadres en telefoonnummer achter. Deze gegevens worden maximaal 2 weken bewaard voor een mogelijk bron- en contact onderzoek.
- Kom met niet meer dan één begeleider/groom/chauffeur naar het oefenspringen.
- Deze begeleider mag indien de deelnemer aan het losrijden is/tijdens het parcours/tijdens het uitstappen in de accommodatie aanwezig zijn, rekening houdend met de 1,5 meter regel.
- Publiek is NIET toegestaan, dit betekent ook dat indien u te vroeg op de
accommodatie aanwezig bent, of moet wachten tot starten na het parcours verkennen u niet in de accommodatie aanwezig mag zijn om te kijken naar de andere deelnemers. U moet in of bij uw auto wachten.
- Na afloop van uw parcours verlaat u de accommodatie direct.
- De kantine is gesloten, de toiletten zijn wel geopend.
- Volg te allen tijde de aanwijzingen van het secretariaat op.


Als we ons allemaal aan deze regels houden kunnen we onder de huidige regels doorgaan met het voortzetten van alle geplande activiteiten.

Woensdagmiddag-avond 21 oktober komt Arjen van Diepen weer langs bij de Noorderkoggenruiters. De springlessen zullen 45 minuten duren.


De lessen worden in de binnenhal (20x60) van de Noorderkoggenruiters gehouden. Inrijden kan in de binnenhal ernaast.


De springlessen zullen gegeven worden in groepjes van drie. Er is ook de mogelijkheid om in groepjes van twee te lessen, dit kost €5,- extra bovenop de hieronder genoemde prijs en gaat enkel door wanneer dit uitkomt (geef je voorkeur dus aan bij de aanmelding). De lessen zijn voor ieder niveau geschikt en worden ook op niveau ingedeeld.
 Baklid €20,-
 Startkaart lid €22,50 (incl. bakhuur)
 Niet-lid €25,- (incl. bakhuur)


Wil je meedoen? Geef je op onder vermelding van: naam ruiter, paard, niveau & eventuele wensen naar: nieuwsbrief.nkr@gmail.com
TIP  laat ons bij je inschrijving weten waar je misschien aan wilt werken zodat we hier rekening mee kunnen houden met het neerzetten van de hindernissen.


Arjen van Diepen brengt verschillende paarden uit in het springen t/m 1.50m. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het rijden (en klaarmaken) van jonge dressuur- en springpaarden.

VOL! DE CLINIC IS VOL!

Wil je zeker zijn van deelname aan de clinics georganiseerd door de Noorderkoggenruiters?

Word dan lessend lid. Leden hebben namelijk altijd voorrang op deelname bij clinics. 

Op dinsdag- en vrijdagavond zijn er menlessen. Wil je meer informatie over de menlessen? Mail naar noorderkoggenruiters1@gmail.com

Deen bedankt!
Dankzij de Deen sponsor actie hebben wij als vereniging een prachtig bedrag van 1.000 euro gekregen!